Over mij

Ik ben in Brazilië geboren uit Nederlands / Franse ouders en heb mijn jeugdjaren doorgebracht in de Filippijnen. Vervolgens ben ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd en uiteindelijk heb ik mij in Nederland gevestigd.
Mijn liefde voor psychologie en het begrijpen van menselijk gedrag stamt uit de tijd dat ik psychologie studeerde op de middelbare school in de Filippijnen.
Ik behaalde een Bachelors graad in Psychologie en Management en, een dubbele major aan de Webster University in Leiden, waar ik vele jaren later ook mijn MBA haalde.
Hoewel mijn werk me op het pad van marketingcommunicatie heeft gebracht, heb ik enkele jaren geleden besloten om een opleiding in hypnotherapie en psychosociale therapie te volgen. Mijn specialiteit is werk- leven balans, trauma en het ondersteunen van cliënten bij het vergroten van hun zelfvertrouwen.
Ik studeer momenteel cognitieve gedragstherapie wat een uitstekende combinatie is met hypnotherapie en blijf continue op de hoogte van psychologische trends en ontwikkelingen.
Mijn internationale achtergrond heeft mij het extra voordeel gegeven dat ik kan communiceren met veel verschillende culturen in verschillende talen.
Ik bied therapiesessies aan in het Engels, Nederlands, Frans en indien nodig Spaans.
Mijn praktijk is gevestigd in de wijk Watergraafsmeer in Amsterdam, goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer.

Scroll naar top